Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Camera Deputaţilor a validat alţi patru deputaţi: fiica baronului Mircea Cosma, printre aceştia

Monday, 16 January 2017, 16:06 Sursă: REALITATEA.NET

Cei patru deputati noi care vor fi validati sunt toti de la PSD: Anisoara Radu (Tulcea), Matei Suciu (Timis), Razvan Ioan Ursu si Andreea Cosma - ambii deputati de Prahova, potrivit Agerpres.

Andreeea Cosma, care s-a aflat pe locul al saptelea pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Prahova, a devenit parlamentar in conditiile in care doi dintre candidatii pozitionati inainte sa pe locuri eligibile au renuntat la mandat.

Conform unor surse citate de News.ro pe 21 decembrie, este vorba despre candidatul de pe locul al doilea, primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, si despre cel aflat pe locul al patrulea, Ludmila Sfarloaga, vicepresedinte al CJ Prahova.

Fiica fostului sef al CJ Prahova Andreea Cosma are 40 de ani, este de profesie notar si nu a fost niciodata implicata activ in politica. Numele Andreei Cosma a aparut pe lista de candidati a PSD Prahova cu cateva zile inainte depunerii dosarelor de candidati, surse din partid afirmand ca acest lucru a provocat nemultumire in randul unor membri ai PSD Prahova.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ