Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bădălău, mesaj pentru Ponta și Grindeanu: Spor la guvernare pentru încă două zile

Monday, 19 June 2017, 14:16 Sursă: REALITATEA.NET

Aflat la comisia de anchetă a alegerilor din 2009, întrebat dacă are un mesaj pentru Ponta și Grindeanu, acesta a spus: ”Sănătate multă. Moțiunea trece. Și spor la guvernare pentru încă două zile”. 

Reamintim că liderii PSD negociază pentru racolarea mai multor deputați și senatori de la alte grupuri parlamentare. Deputatul de Covasna Octavian Goga a demisionat, duminică, din PMP și s-a înscris în PSD.

Surse politice au precizat că și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, negociază cu mai mulți liberali. Pe de altă parte, potrivit unor surse din PNL, este posibil ca liberalii să decidă să boioteze ședința de miercuri, să nu intre în plen, sau dacă o fac, să nu voteze.

În tabăra cealaltă, surse guvernamentale au precizat că peste 40 de parlamentari ar urma să voteze împotriva moțiunii

Pentru a trece motiunea de cenzura, sunt necesare 233 de voturi. PSD și ALDE au împreună 247 de parlamentari, dar unii dintre aceștia s-ar putea alătura grupului Ponta-Grindeanu și nu vor vota moțiunea. Presiunea e mare. Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, care este și deputat, a fost prezent la ședința deputaților PSD, unde a încercat să îi convingă din nou că moțiunea de cenzură este ”o mare greșeală”.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ