Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incertitudine. Andreea Cosma, fiica baronului Cosma, n-a adus actele validării mandatului de deputat

Friday, 30 December 2016, 09:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu este sigur dacă îşi vor mai completa dosarele", a declarat preşedintele PSD Prahova Bogdan Toader, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă filiala a stabilit un termen limită până la care cei doi deputaţi vor depune actele care lipsesc din dosarele analizate de Comisia de validare.

De asemenea, deputatul PSD Florin Iordache a precizat, MEDIAFAX, că niciunul dintre cei doi deputaţi nu şi-au completat dosarele de la ulltima întrunire a Comisiei de validare. Camera Deputaţilor a validat până acum mandatele a 327 din cei 329 de deputaţi. 

Andreea Cosma şi Răzvan Ursu au intrat în Parlament în urma retragerii de pe listă a primarului comunei Cornu, Cornel Nanu şi a vicepreşedintelui Consilului Judeţean Prahova, Ludmila Sfârloagă. În locul lui Cornel Nanu, care este primar al comunei Cornu din 1989, devine deputat următorul de pe lista PSD, consilierul local Ploieşti, Răzvan Ursu, iar odată cu retragerea Ludmilei Sfârloagă, deputat ar deveni Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, fost preşedinte PSD Prahova.

Andreea Cosma este sora fostului deputat PSD Vlad Alexandru Cosma, condamnat la cinci ani de închisoare, alături de tatăl său, Mircea Cosma (fost preşedinte CJ Prahova), care a primit o pedeapsă de opt ani, fiind acuzaţi de atribuirea unor contracte, trafic de influenţă, dare de mită şi abuz în serviciu, decizia nefiind însă definitivă.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ