Horoscop complet joi, 24 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Thursday, 24 July 2014, 10:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ziua de joi vine cu multe surprize pentru majoritatea nativilor, care se vor manifesta mai ales pe plan financiar si amoros. Atentie la sanatate si la legatura cu persoana iubita.

BERBEC– horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Ideile pe care le au Berbecii au mare impact asupra modului de a gandi in randul colegilor, insa influenta lor vine cu un cost. Mai exact, cu costul responsabilitatii. Daca vor da gres, chiar si din cauze necontrolabile de ei, nativii din Berbec vor fi trasi la raspundere aspru. Pe de alta parte, daca reusesc, exista mai beneficii de care se vor bucura. Totul depinde de cum actioneaza si cat de mult sange rece au in analizarea situatiei.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Credintele si valorile Taurilor continua sa se transforme substantial in cadrul unui proces evolutiv lent, dar de lunga durata. Devin tot mai conextati cu propria spiritualitate si tind sa neglijeze unele probleme lumesti.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

In mod normal, Gemenii dispun de o buna capacitate de a vedea lucrurile in ansamblul lor, ca si cand ar fi proiectate pe un ecran imens. Astazi insa, Gemenii trebuie sa fie foarte atenti la detalii, iar pentru aceasta trebuie sa depuna eforturi sa nu se lase pierduti in ansamblul situatiei cu care se confrunta.

RAC – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Racii care si-au consolidat temelia profesionala sunt dispusi sa aduca modificari substantiale, totul cu scopul evolutiei. Insa aceste schimbari pot genera disfunctionalitati in viata lor profesionala, care ii vor pune la incercare. Astfel, trec prin momente tensionate si chiar risca sa sufere de anxietate. Prioritizarea este solutia ideala pentru detensionare.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri