Dupa cat timp de relatie te va insela in mod sigur, in functie de zodie

Tuesday, 07 January 2014, 11:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Te-ai jurat ca nu te mai indragostesti de scorpioni sau de gemeni pentru ca partenerii nativi ai acestori zodii te-au inselat in trecut?

Predispozitia la infidelitate este influentata atat de caracteristicile zodiacala, cat si de compatibilitatea dintre parteneri, in functie de horoscop.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca berbecul plin de energie isi insala partenerul, cel mai probabil motiv este nevoia de ceva nou, incitant in relatia de cuplu. Berbecii sunt, din fire, persoane fidele, dar doar atata timp cat sunt tinuti in priza din punct de vedere emotional si sexual de catre partenerii lor. Daca un berbec nu mai primeste suficienta atentie din parte partenerului, daca nu se mai simte apreciat, iar relatia este dominata de monotonie si rutina, atunci este mai predispus sa insele decat nativii altor zodii.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este una dintre cele mai loiale zodii. Desi sunt foarte pasionali, taurii pun mare pret pe sentimentul de apartenenta in relatie si pe familie. Insa, taurul va calca stramb daca este macinat de suspiciunea infidelitatii in ceea ce priveste partenerul acestuia. Un taur care-si banuiesc partenerul ca a inselat este foarte tentat sa calce la randul lui stramb. Cei care au la parteneri de cuplu nativi in taur trebuie sa-si arate iubirea si dorinta sexuala fata de acestia in mod constant tocmai pentru ca lor sa nu li se trezeasca banuieli.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Agitatii gemeni au nevoie constanta de stilulare intelectuala pentru a ramane conectati emotional de partenerii lor. Comunicare este esentiala in orice relatie cu gemenii. Daca aceasta este fragila, limitata, atunci gemenii sunt predispusi sa caute aventuri amoroase care sa le satisfaca nevoia de provocare. Insa, inainte de a ajunge intre asternuturile altor persoane, gemenii incep sa dezvolte relatii online, prin e-mailuri si conversatii pe net, pentru ca, inainte de satisfacerea nevoii sexuale, ei dus lipsa de incitate emotionala si psihica. Pentru a te asigura ca partenerul tau nativ in gemeni nu te va insela, trebuie sa-l provoci intelectual, psihic, sa-i oferi noutate in comunicare astfel incat sa fie periodic surprins de capacitatile tale.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Calzi si sensibili, raci sunt foarte putin predispusi la infidelitate. Singura situatie in care insala este aceea in care relatie de cuplu le-a scazut stima de sine. Nevoia de a-si creste stima de sine este principalul motiv pentru care un rac ar putea sa insele. Daca unui nativ al acestei zodii ii spune partenerul, periodic, ca “nu poate”, ca “nu face bine” ceea ce face, ca este “incapabil” in anumite situatii, atunci stima de sine a racului se va prabusi si va cauta, cel mai probabil, o alta persoana care sa-i alimenteze stima de sine, care sa-l aprecieze si sa-i spuna ca “acesta poate”.

 

Restul zodiilor le gaseşti pe lyla.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri