Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Daniel Chițoiu, pus sub învinuire pentru ucidere din culpă în accidentul de Crăciun

Thursday, 09 January 2020, 07:44 Sursă: Realitatea.NET

La ieșirea de la audieri, Daniel Chițoiu a declarat că nu vorbea la telefon în timpul accidentului petrecut și că până în prezent nu a luat legătura cu familiile victimelor. 

„Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Astăzi am participat la una dintre proceduri”, a declarat Chițoiu.

Întrebat dacă vorbea la telefon în momentul impactului, el a răspuns negativ.

Fostul ministru a mai spus că nu a vorbit cu familia victimelor.

Marius Ștefan, Prim Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Argeș a precizat că Daniel Chițoiu are calitatea de suspect în acest caz și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

"Persoana respectivă a fost citată astăzi pentru ora 10 pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect, drepturile și obligațiile procesuale. În raport de obligațiile sale procesuale persoană respectivă a înțeles să se prevaleze dreptul la tăcere precizant că nu dorește să dea declarații în acest moment. Persoana respectivă are calitatea de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.", spune Marius Stefan - Prim Procuror.

Accidentul a avut loc între Pitești și Vâlcea, chiar în a doua zi de Crăciun. Două persoane au murit și una a fost grav rănită, după ce mașina fostului ministru a lovit frontal un alt autoturism.

Daniel Chițoiu a ajuns și el la spital, cu traumatism abdominal. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri