Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend, 18- 19 februarie. Taurii au în centru familia

Friday, 17 February 2017, 20:20 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Deși este sfârșit de săptămână, nu prea aveți timp liber. Alături de partenerul de viață sunteți foarte ocupați și o să alergați încontinuu. O să fiți epuizați până duminică.

TAUR
Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

GEMENI
Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și vă așteptați la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stai liniștiți, pentru că veți fi recompensați.

RAC
Nu aveți liniște până când prietenii nu vă spun ceea ce știu despre surpriza pe care v-a pregătit-o partenerul de viață. Aproape că îi terorizați pentru a afla ce vreți.

LEU
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și va luați gândul de la distracție zilele acestea.

FECIOARĂ
Sunteți într-o formă de zile mari și va așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

BALANȚA
Luați parte la niște activități interesante alături de partenerul de viață în acest weekend. Aceste activități vă vor apropia și vă vor duce relația la un alt nivel.

SCORPION
Ar fi bine să rezolvați toate treburile casnice în prima parte a celor două zile libere, pentru că duminică este posibil să primiți vizită unor rude care v-au tot căutat în ultima vreme.

SĂGETĂTOR
Relațiile cu cei apropiați ajung la un alt nivel. Petreceți mai mult timp cu ei și va încărcați bateriile. Simțeați lipsa unor astfel de momente și va bucurați de ceea ce vi se întâmplă.

CAPRICORN
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru va ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care va gândeați cu teamă.

VĂRSĂTOR
Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așa este în cazul vostru. Încă de la prima oră aveți parte de momente plăcute, care vă fac să fiți toată ziua cu zâmbetul pe buze.

PEȘTI
Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce va face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri