Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend, 15 – 16 aprilie. Cum veți petrece de Paște

Friday, 14 April 2017, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Relația cu un prieten se îmbunătățește. Ați avut parte de câteva probleme în ultima vreme, însă acum discutați și rezolvați toate neînțelegerile.

TAUR
Aveți parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile vă prind bine pentru că aveți timp să stai cu cei dragi, cărora le-a lipsit atenția voastră.

GEMENI
Pe voi weekend-ul vă prinde departe de casă. Aveți multe de învățat despre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

RAC
Aveți nevoie de mai multă satisfacție personală și vă gândiți spre ce să vă îndreptați atenția. Cel mai probabil, relația de cuplu va fi cea vizată.

LEU
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

FECIOARĂ
Luați o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viața voastră și vreți să faceți ceva ce nu vă caracterizează. Descoperiți o nouă pasiune și chiar un hobby interesant, că înseamnă începutul unui proiect personal interesant.

BALANȚA
A fost o săptămână agitată pentru voi, așa că în aceste zile libere nu vreți decât să vă relaxați. Totuși sunteți oamenii de bază în anumite probleme, iar odihna trebuie să mai aștepte pentru că rezolvarea lor se află la voi.

SCORPION
Este momentul perfect să îi faceți o surpriză celui care v-a făcut viața mai frumoasă. Indiferent că este vorba despre partenerul de viață, o rudă sau un prieten bun, ar trebui să știe cât de mult înseamnă pentru voi.

SĂGETĂTOR
Weekend-ul acesta înseamnă relaxare pentru voi și îl așteptați de foarte multă vreme. Profitați la maximum și faceți tot ceea ce vă trece prin cap, chiar dacă cei din jur vă spun că aveți tendința de a exagera.

CAPRICORN
Un weekend special din punct de vedere al dragostei, însă puțin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viață care intervine în probleme care nu o privesc. Chiar și așa, veți trece cu vederea toate aceste probleme.

VĂRSĂTOR
Plănuiți de pe acum o mică vacanță ce urmează să fie în câteva săptămâni. Dați o mulțime de telefoane, iar relația de cuplu se vă îmbunătăți.

PEȘTI
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care va gândeați cu teamă.

sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri