Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop complet pentru vineri, 3 octombrie şi weekend

Friday, 03 October 2014, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 3 octombrie, si pentru weekend

Berbecii isi dau seama ca se afla la o rascruce de drumuri, dar parca o ceata densa ii impiedica sa distinga drumurile diferite pe care ar putea sa o ia. Spre norocul lor, sunt inconjurat de oameni inteligenti si, mai cu seama, plin de empatie, care le vor oferi sfaturi bune. Se pot baza pe un prieten apropiat, dar si pe cineva mai putin apropiat de la serviciu care le va da un sfat intelept. Berbecii vor reusi sa vada prin ceata si sa se bucure relaxati de weekend, pentru ca simt ca s-au debarasat de povara deciziei.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 3 octombrie, si pentru weekend

Imaginatia Taurilor functioneaza la capacitate maxima. Vin cu idei, cu solutii la mai multe probleme, fie ele din viata profesionala, fie din viata personala. Mai ales in cadrul familiei nativii din Taur se vor remarca cu ingeniozitatea lor, dar si prin toleranta de care dau dovada. Astfel ca rudele sau prietenii apropiati vor face tot posibilul sa-i recompenseze in weekend.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 3 octombrie, si pentru weekend

Gemenii se gandesc mai mult la planurile lor de viitor decat la treburile de zi cu zi. Nu au chef de munca, dar isi fac treaba in limitele bunului simt, astfel incat sa nu bata la ochi. Toata concentrarea lor este pusa, insa, in serviciului unui plan important stabilit cu partenerul de cuplu, iar acestui plan in doi isi vor dedica Gemenii tot weekendul.


RAC – horoscopul zilei de vineri, 3 octombrie, si pentru weekend

Racii depind de legatura emotionala pe care o au cu persoana iubita. Nu se vad in afara ei si tot ceea ce fac este gandit pentru doi. Pot insa sa exagereze un pic si sa preseze partenerul de cuplu in mod nejustificat. Putina distanta in relatie nu strica. In weekend, macar doua-trei ore pe zi ar trebui sa si le aloce propriei persoane, nu vietii in doi.
 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 3 octombrie, si pentru weekend

Prea mult incredere intr-un prieten sau in partenerul de afaceri/coleg de munca ridica riscuri pentru nativii din Leu. Chiar daca acestia nu sunt rau intentionati, ar putea da un sfat prost pe care Leul sa-l ia de bun si sa-si creeze probleme pe termen lung. Mai bine analizeaza la rece situatia in care trebui sa ia o decizie si merg pe propriile instincte. In felul acesta, nu se vor sparge oalele in capul lor si se vor putea bucura de zilele libere.

Mai mult pe Lyla.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri