Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop complet miercuri, 28 mai. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Wednesday, 28 May 2014, 10:19 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 28 mai

Chiar daca se simt stapani pe capacitatea lor de a lua decizii, Berbecii isi vor pune la indoiala anumite alegeri, anumite fapt. Au impresia ca stiu foarte bine ce-si doresc, insa prezenta Lunii in Gemeni da peste cap capacitatea de prioritizare a Berbecilor, pe masura ce astrul influenteaza Casa a III-a a, cea a Casa Comunicarii si a Gindirii. Nativilor din aceasta zodie le va fi peste mana sa dobandeasca sentimentul de multumire pentru propria munca pe masura ce senzatia ca sunt tot mai departe de obiectivele persoane se amplifica.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 28 mai

Taurii ar putea sa se simta un pic descurajat, chiar demoralizati in anumite momente, pe masura ce energia lor fizica si psihica ajunge la un nivel periculos de jos. Taurii au nevoie sa-si incarce energiile, motiv pentru care chiar li se recomanda sa-si ia o dupa-masa libera pentru odihna.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 28 mai

Gemenii sunt perfect constienti de faptul ca starea lor emotionala le afecteaza productivitate. Cum multi dintre nativii acestei zodii au termene limita de atins, activitati sau proiecte care nu sufera amanare, lipsa productivitatii le-ar putea cauza o stare de panica. Pentru a nu se pierde, trebuie sa-si prioritizeze activitatile si sa nu-si mai seteze obiective care-i epuizeaza din toate punctele de vedere.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 28 mai

Racii trebuie sa depuna eforturi majore pentru a nu se lasa invinsi de propriul pesimism. Circumstantele nu sunt in favoarea lor, iar cheful lor de a face orice este la minimum. Asadar, Racii vor avea de ales: fie sa se straduiasca sa se mentina la suprafata si sa-si indeplineasca sarcinile, fie sa se ascunda sub plapuma pana la trecerea zilei. In ultimul caz, vor aparea, fara doar si poate, consecinte negative. Depinde de nativii din Rac daca si le asuma sau nu.

Restul zodiilor le găsești pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri