Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop complet, marţi, 30 decembrie

Tuesday, 30 December 2014, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Finalul anului dezvaluie Berbecilor necesitatea schimbarii. Poate fi vorba, in primul rand, de o schimbare in propria lor atitudine, in propria lor perspectiva asupra vietii si abia mai apoi o schimbare concreta in stilul de viata. Berbecii simt cu chestiunile familiare care-i ghidau devin tot mai incomode si sunt hotarati sa aduca schimbarea in vietile lor. Au ajuns in punctul in care-si spun cu fermitate: “Gata! Ajunge!”. Insa nativii din Berbec nu au reusit inca sa identifice mijloacele prin care vor favoriza si primi schimbarea in vietile lor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Finalul anului 2014 ii prinde in febra cumparaturilor pe nativii din Taur. Desi buzunarul nu le este foarte larg, Taurii se vad nevoiti sa faca fel de fel de cheltuieli. Daca nu-si prioriteaza obligatiile si nevoile, Taurii risca sa intre in Noul An cu datorii. Asadar, mare bagare de seama cu finantele!

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Gemenii nu sunt tocmai comunicativi astazi pentru ca nu au incredere in capacitatea lor de a stii cand sa se opreasca din vorbit. Spre norocul lor, aceasta abordare de auto-control este foarte inteligenta pentru a gestiona chestiunile tensionate care apar acum la final de an. Chiar daca sunt tentati sa se antreneze in tot mai multe activitati sociale, Gemenii nu ar trebui sa neglijeze persoanele cu adevarat dragi din jurul lor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Este o zi ideala pentru a sta alaturi de prieteni. Racii au fost foarte harnici in ultima perioada, asadar au timp suficient pentru a se relaxa, a se simti bine in compania celor dragi. Nativii din Rac se incarca de energie pozitiva, fapt care-i ajuta sa aiba o perspectiva optimista asupra Noului An. Totusi, risca sa fie usor inflexibili in propria gandire. Nu ar strica sa asculte sfaturile persoanelor foarte apropiate lor.

LEU – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Leii stiu prea bine ce au de facut astazi. Intreaga zi este perfect planificata pe activitati si pe ore, insa exista riscul sa iasa de pe traiectoria aleasa. Apar evenimente neprevazute in vietile Leilor, fapt care ar putea sa le dea planurile peste cap. Spre norocul lor, evenimentele neprevazute sunt pozitive, o sa-i bucure pe Lei, asa ca vor reusi sa treaca cu usurinta peste unele inconveniente.

Mai mult pe Lyla.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri