Horoscop 18 iulie 2019. Ai mare grijă!

Wednesday, 17 July 2019, 19:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Horoscop 18 iulie 2019. Berbec

Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte.

Horoscop 18 iulie 2019. Taur

Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală.

Horoscop 18 iulie 2019. Gemeni

Tu îţi vezi de treabă cu seriozitate şi simţ de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îţi stau alături şi care fac tot posibilul să profite de eforturile tale şi să tragă, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îţi oferi azi serviciile, ca nu cumva să fie vorba de nişte profitori mincinoşi care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final îşi asumă ei toate creditele, uitând chiar să-ţi şi mulţumească pentru rolul jucat de tine.

Horoscop 18 iulie 2019. Rac

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona.

Horoscop 18 iulie 2019. Leu

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala.

Horoscop 18 iulie 2019. Fecioară

Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta veselă şi relaxată e perfectă pentru a uita de toate. Se leagă uşor discuţiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de această atitudine pozitivă pe care fiecare reuşeşte să o arate în ochii celorlalţi.

Horoscop 18 iulie 2019. Balanță

Horoscop 18 iulie 2019. Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte. Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă.

Horoscop 18 iulie 2019. Scorpion

Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău, dar nu trebuie să-i priveşti cu invidie, pentru că aşa e viaţa. Roata se învârteşte, şi dacă azi tu eşti cel care plăteşte preţul insuccesului, mâine vine vremea ta să culegi laurii victoriei. Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet un banal insucces, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul.

Horoscop 18 iulie 2019. Săgetător

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune.

Horoscop 18 iulie 2019. Capricorn

Cu multă înţelepciune şi fără pic de grabă, poţi extrage azi o concluzie foarte utilă pentru planurile ajunse în impas. A fost nevoie de o analiză atentă şi îndelungată pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovadă nici de impulsivitate, aşa cum faci uneori, nici de nerăbdare, ci le faci pe toate cu calm şi cumpătare, conştient de greutatea acestui moment.

Horoscop 18 iulie 2019. Vărsător

Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Ai ales o altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, şi nu mai vrei să priveşti înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vrei o schimbare majoră în viaţa ta. Dacă te-ai tot întoarce înapoi de unde ai plecat, dacă ai regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâi blocat între două lumi, între trecut şi viitor, între da şi nu, neştiind clar în ce ape te scalzi.

Horoscop 18 iulie 2019. Pești

Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gura. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuieşti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP