Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cupluri din zodiac care se îndrăgostesc, dar se despart

Friday, 20 April 2018, 10:13 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec și Rac

La început, această relație pare mai mult un fel de aventură nebunească și plină de pasiune. Cei doi vor fi atât de îndrăgostiți, încât nu vor mai gândi rațional și vor decide chiar să se căsătorească. Totuși, cu timpul, acești nativi vor realiza că nu îi leagă nimic și că sunt total diferiți.

Taur și Săgetător

Acești nativi vor fi atrași la început unul de celălalt de diferențele dintre ei. Totuși, acele diferențe care păreau atât de frumoase la început vor începe treptat să le macine nervii. Săgetătorul este imprevizibil și aventuros, pe când Taurul este cu picioarele pe pământ și stabil. Acesta din urmă va încerca să îl controleze pe rebelul Săgetător, gest care va duce, inevitabil, la despărțire. 

Gemeni și Pești

Peștii sunt extrem de intenși atunci când vine vorba de emoții, în timp ce Gemenii se lasă pradă mai mult dorințelor. Deși inițial se vor simți atrași de Pești datorită creativității acestora, nu vor reuși să le rămână la fel de fideli pentru mult timp. Deoarece au o natură liberă, Gemenii sunt foarte greu de stăpânit, iar Peștii vor avea des crize de gelozie. Din acest motiv, cei doi nativi vor alege să se despartă.

Mai multe pe divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri