Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat din Vaslui s-a îmbătat şi s-a trezit în Anglia. Nu ştie cum a ajuns acolo

Wednesday, 01 November 2017, 18:54 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Danciu este originar dintr-un sat din județul Vaslui și ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni. Zilele trecute, vasluianul a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo.

Danciu le-ar fi declarat că nu știe cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puțin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale. Românul prezenta multiple lovituri și ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor. O asistentă de origine română a prezentat povestea lui Mihai Danciu, cerând ajutorul celor care ar putea oferi informații despre el.

„Este internat la Spitalul «Whipps Cross» din Londra. A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaste pe nimeni si că nu îsi aminteste cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeste Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaşte cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secţia unde lucrez eu”, a relatat Adina Costache.

Deşi nu se cunoaşte cum a ajuns să zacă în curtea cuplului londonez, Vremea Nouă scrie că bărbatul a plecat, în urmă cu aproape două săptămâni, în Anglia pentru a-şi găsi un loc de muncă. Doi veri ai săi au plecat în Marea Britanie pentru a-l aduce acasă. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN