Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sfaturile unei mame bolnave de cancer în stadiu terminal către fata sa. Au făcut înconjurul globului

Thursday, 30 July 2015, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

Conform www.dailymail.co.uk, Heather McManamy, 35 ani, din McFarland a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul al doilea în 2013, scrie jurnalul.ro. În august 2014, medicii au anunțat-o că boala s-a agravat, fiind în fază terminală. Mamă a unei fetițe de 4 ani, a căutat o metodă să îi fie aproape acesteia și de la distanță. Astfel, a pregătit felicitări care marchează evenimentele din viața fiicei sale Brianna: primul dinte căzut, obținerea permisului de conducere, ziua nunții sau momentul în care, la rândul ei, va deveni mamă.

Cu toate acestea, femeia speră să aibă ocazia de a-i înmâna Briannei câteva din felicitările pe care i le-a pregătit și să o ducă la grădiniță pentru întâia oară, declarând pentru știrile ABC „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a fi alături de fiica mea și soțul meu. Cred că încă mai am speranță. Cred că încă nu sunt pregătită să spun adio.”

Heather McManamy le-a mai relatat jurnaliștilor că vrea să inspire și alți părinți care se află în situația ei, încurajându-i să lase copiilor dovezi tangibile ale iubirii lor. Pe lângă cele 40 de felicitări, tânăra mamă a lăsat și câteva filmări, sfătuind-o să rămână sinceră cu propria persoană și să aibă încredere în forțele proprii.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN