Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O fetiţă de 7 ani a supravieţuit unui accident de avion şi a plecat să caute ajutor

Saturday, 03 January 2015, 15:10 Sursă: Mediafax

Larry Wilkins, în vârstă de 71 de ani, se uita la televizor în jurul orei locale 18.30, când a auzit bătăi în uşă. "Fetiţa venise la uşa mea", a declarat Wilkins pentru NBC News. "Sângera destul de rău, picioarele îi sângerau, avea nasul plin de sânge. Era desculţă, avea doar o şosetă", a povestit el.

"Mi-a spus că mama şi tatăl ei sunt morţi şi că a fost într-un avion care s-a prăbuşit, iar avionul este răsturnat", a adăugat el. "A întrebat dacă poate să stea aici. I-am spus: Draga mea, ce pot să fac pentru tine? Am luat un prosop şi am curăţat-o. Şi bineînţeles am sunat la 911", a explicat bărbatul.

Marty Gutzler, în vârstă de 49 de ani, şi Kimberly Gutzler, în vârstă de 45 de ani, împreună cu fiica lor de nouă ani Piper Gutzler şi verişoara acesteia, Sierra Walder, în vârstă de 14 ani, au murit în accident, potrivit poliţiei din Kentucky. Identitatea fetiţei în vârstă de şapte ani care a supravieţuit şi relaţia ei cu victimele nu a fost dezvăluită. Victimele erau originare din Nashville, Illinois, a precizat poliţia.

Epava unui avion Piper PA-34 şi cadavrele a patru persoane au fost găsite ulterior într-o zonă împădurită din Lyon County, a declarat poliţia.

Fetiţa a primit îngrijiri la spital, dar rănile nu îi pun viaţa în pericol.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN