Geoană: "Situaţia din Orientul Mijlociu este complicată". Ce riscuri sunt pentru România

Monday, 13 January 2020, 22:23 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că situaţia din Orientul Mijlociu este în continuare complicată.

"Situaţia din Orientul Mijlociu rămâne în continuare complicată şi trebuie să fim cu toţii vigilenţi, activi şi creativi în ceea ce avem de făcut. Dar momentul acela de risc, care cred că a fost resimţit şi în opinia publică de acasă a fost, se pare, depăşit. Dar cred că cel mai bun lucru este să ne păstrăm şi vigilenţa şi toate antenele deschise”, a declarat Mircea Geoană, potrivit news.ro.

Secretarul general adjunct al NATO a dat asigurări că nivelul de alertare pentru România a rămas minimal, chiar şi în momentul în care Iranul a atacat cu rachete o bază militară din Irak. 

"Nivelul de alertare pentru România şi pentru Europa nu a crescut nicio secundă, nu a fost nicio vorbă şi nicio secundă vorba de risc la adresa securităţii aliaţilor europeni”, a mai precizat Mircea Geoană.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 10:45:44
Situatia nu e complicata deloc !

Acolo sint citeva milioane de fanatici gata sa se omoare intre ei imediat ce au ocazia pentru a controla ideologia impusa cu sabia. Trebuiau lasati si se termina totul de foarte mult timp.

Alte articole din: Ultimele Stiri