Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Diego Maradona, plasat preventiv in izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă de Covid-19

Wednesday, 28 October 2020, 10:35 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

Legendarul Diego Maradona, antrenorul echipei argentiniene de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost plasat preventiv în izolare, după ce s-a aflat în contact cu o persoană care a prezentat simptome de COVID-19, a anunţat, marţi, medicul său personal, transmite Agerpres.

„O persoană care a avut contact direct cu el prezintă simptome de Covid, deci, în contextul faptului că Diego este un pacient cu risc, i-am prescris izolarea”, a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, într-un clip video difuzat de echipa sa de presă.

Pentru moment, el nu prezintă niciun simptom al maladiei, a precizat medicul, indicând că va aştepta rezultatele persoanei cu care Maradona a avut contact „pentru a decide ce măsuri va lua”.

Potrivit cotidianului sportiv Ole, una dintre gărzile de corp ale lui Maradona „s-a trezit cu simptome de COVID-19 şi a fost pusă în carantină, în aşteptarea rezultatului testului”.

În aşteptarea altor informaţii, Maradona va rămâne izolat la locuinţa sa din La Plata, la circa 65 km sud de Buenos Aires, a indicat cotidianul Pagina/12, citând o sursă din anturajul fostului campion mondial, care va împlini 60 de ani peste trei zile.

De ziua sa, Maradona ar trebui să îşi conducă echipa la primul meci al sezonului, contra formaţiei Patronato, dar prezenţa sa pe banca tehnică este acum incertă.

Diego Maradona nu a participat săptămâna trecută la antrenamentele echipei Gimnasia, după ce un jucător a fost testat pozitiv.

Argentina a înregistrat până acum peste un milion de cazuri pozitive la COVID-19, iar peste 29.000 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza virusului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN