Biserica catolică a recunoscut: E un nou miracol, nu avem explicaţii ştiinţifice

Monday, 12 February 2018, 13:07 Sursă: REALITATEA.NET

Acesta este cel de-al 70-lea miracol recunoscut de Biserica Catolică în 160 de ani, precedentul miracol fiind recunoscut în 2013.

În iulie 2008, călugăriţa Bernadette Moriau a participat la pelerinajul de la sanctuarul de la Lourdes, unde a primit ritualul ungerii bolnavului.

Femeia a povestit că ''a simţit o senzaţie neobişnuită de relaxare şi de căldură în tot corpul'' şi ''a auzit un fel de voce interioară care i-a cerut să renunţe la corset şi la atele'', potrivit comunicatului diocezei.

Sora Bernadette Moriau a întrerupt în aceeaşi zi toate tratamentele.

''Observând că vindecarea respectivă a fost bruscă, rapidă, completă şi durabilă şi a rămas fără explicaţie în stadiul actual al cunoştinţelor noastre ştiinţifice'', Biserica a declarat ''caracterul miraculos al vindecării sorei Bernadette'', se precizează în textul transmis către AFP.

În noiembrie 2016, la Lourdes, cu ocazia reuniunii anuale, comitetul medical internaţional din Lourdes a confirmat ''vindecarea inexplicabilă, în stadiul actual al cunoaşterii ştiinţifice''.

O conferinţă de presă este programată pentru marţi dimineaţa la Beauvais, în prezenţa sorei Bernadette, a episcopului de Beauvais şi a preşedintelui Biroului de constatări medicale din Lourdes, Alessandro de Franciscis.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN