Bernie Sanders câștigă în New Hampshire. Joe Biden, înfrîngere usturătoare

Wednesday, 12 February 2020, 09:02 Sursă: Realitatea.NET

Tristețe în tabăra republicanilor. Fostul vicepreşedinte Joe Biden a suferit o înfrângere usturătoare în această cursă pentru desemnarea celui care va concura împotriva preşedintelui republican Donald Trump în scrutinul prezidenţial din noiembrie, relatează Agerpres, care citează DPA şi AFP.

"Victoria de aici este începutul sfârşitului pentru Donald Trump", a declarat Sanders în faţa susţinătorilor săi, care strigau \"Bernie îl bate pe Trump\".

"Indiferent cine va câştiga (în alegerile primare democrate - n.r.), şi sperăm că vom fi noi, ne vom uni şi îl vom învinge pe cel mai periculos preşedinte din istoria modernă a acestei ţări", a mai spus Sanders, care a devenit noul favorit în cursa pentru obţinerea învestiturii Partidului Democrat.

Detalii Aici


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-12 16:43:24
Cetateanul

Acelasi lucru se intimpla in tot sistemul capitalist . Diferentele sunt uriase si nu pot sa fie sub nici o forma justificate . Urmeaza o criza fundamentala si sistemul o sa cada, trebuia sa cada in 2008, dar si-au mai dublat averile baietii destepti in timp ce clasa de mijloc a fost decimata .

Alte articole din: EXTERN