Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aroganță de miliardar! Risipește milioane de dolari ca să afle de ce există sărăcie în lume!

Friday, 03 May 2019, 14:05 Sursă: REALITATEA.NET

Miliardarul Marc Benioff e un cunoscut antreprenor în domeniul IT. El deține comapania Salesforce și acum a supărat oamenii cu ultima lui aroganță.

Noua inițiativă finanțată de Benioff și soția lui, Lynne, se numește UCSF Benioff Homelessness and Housing Initiative și are ca scop conducerea de cercetări academice, oferirea de testimoniale și antrenarea oamenilor care au trăit pe străzi pentru a deveni speakeri profesioniști.

Donația de 30 de milioane de dolari este cea mai mare de până acum realizată pentru a finanța cercetările cu privire la oamenii fără adăpost.

Ce vrea un miliardar să afle despre sărăcie?

„Lumea are nevoie de o Stea a Nordului pentru adevărul cu privire la oamenii fără adăpost", a zis Benioff. A mai spus că inițiativa lui „va fi acea Stea a Nordului, oferind cele mai recente cercetări, date și soluții bazate pe dovezi pentru a ne asigura că investim în programe care vor ajuta rezolvarea crizei oamenilor fără adăpost".

În San Francisco, peste 4.000 de oameni dorm pe străzi în fiecare noapte. Drept referință, prețul mediu de închiriere a unui apartament cu două dormitoare acolo este de 1,3 milioane de dolari, iar o familie de patru persoane care câștigă 117.400 de milioane de dolari pe an este considerată destul de săracă.

El vrea ca oficialii universității să cheltuie banii într-o manieră informată, bazată pe date și statistici. Toți vor avea acces la aceste informații.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN