Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Armand Goșu: ”O adevărată revoluție la Chișinău. SUA, UE și Rusia, de aceeași parte a baricadei”

Saturday, 08 June 2019, 14:17 Sursă: REALITATEA.NET

Analistul Armand Goșu comentează ”revoluția” care are loc sâmbătă la Chișinău și observă performanța ”fără precedent” a diplomației din România.

”O ADEVĂRATĂ REVOLUȚIE ARE LOC ÎN ACESTE ORE LA CHIȘINĂU

Sunt curios ce face amb României, Daniel Ioniță, în această situație. Cred că e un coșmar pentru el. Oare înțelege ce se petrece? Caută lumină la alții... Oare-l sună pe Plaha? ... ori sună disperat la Cotroceni, după instrucțiuni de la Bogdan Aurescu.
Nu e cazul să înjurăm MAE și pentru relația cu Moldova, dosarul Republica Moldova a fost la Cotroceni, în ultimii ani. Cred că diplomația românească a reușit în R.Moldova o "performanță" fără precedent: i-a trimis de aceeași parte a baricadei pe reprezentanții SUA, UE și Rusiei. Acești trei actori majori de pe scena internațională sunt împotriva oligarului Plahotniuc, controlat de la București. Sau care controlează segmente din establishmentul românesc, mai ales din cel politic, dar nu numai. Oricum, diplomația românească (chiar dacă MAE nu e implicat!) a făcut istorie în acești ani, de gât cu Plahotniuc. Ar putea concura la premiul Nobel pentru pace. Nu cred că există alt "dosar" internațională, pe care UE, SUA și Rusia să fie de acord.
Bonusul, pe care nu doar serviciile (mai puțin SIE și SRI) îl așteaptă ci și publicul, îl reprezintă ARHIVA FOTO/VIDEO a lui Plahotniuc, în care o să apară destui actuali și foști politicieni (și nu numai) de la București, în posturi nu tocmai onorabile”, scrie Armand Goșu pe Facebook. 

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN