A prins-o pe soţie în pat cu amantul şi a chemat toată familia ca s-o batjocorească

Tuesday, 11 June 2019, 18:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Matt, 27 ani, şi Alicia, 25 ani, sunt doi americani ce păreau să aibă căsnicia ideală. Prietenii îi credeau de nedespărţit. Însă aparenţele înşală. Galeria Foto.

Alicia devenise tot mai distantă de soţul ei, tot mai rece. Vorbea la telefon codificat şi trimitea sms-uri toată noaptea. Când Matt o întreba cu cine discută, ea amintea de o colegă de la muncă. Chiar şi când spunea că merge la cumpărături banale, pentru cină, Alicia lipsea şi câte 2-3 ore. Matt era convins că nevasta lui are un amant.

Bărbatul încerca să o prindă pe partenera lui în "flagrant". Dar nu ştia cum. Se apropa ziua de naştere a soţiei şi i-a propus acesteia o petrecere. Alicia l-a refuzat, pe motiv că n-are chef, ba mai mult, l-a convins pe soţ să meargă într-o excursie cu prietenii lui, iar ea să rămână acasă. Matt a fost de acord, dar avea un plan.

A sunat toate rudele şi le-a spus că organizează o petrecere-surpriză pentru Alicia. A adunat familia, iar de ziua femeii, când ea credea că soţul e plecat cu prietenii, Matt a cu neamurile în casă, cărora le-a spus că soţia lui nu se simte prea bine, dar nu şi ce bănuieşte, şi a urcat la etaj. A deschis uşa dormitorului, iar toată familia a stricat SURPRIZĂ! Ce au văzut? Alicia era în pat cu amantul.

În acel moment, femeia a început să plângă, mama ei la fel, alte rude au început să râdă, iar Matt avea un rânnjet mare pe faţă. Ştia ce are de făcut: să divorţeze.

Povestea cazului în imagini, în Galeria Foto.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri