Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A prins-o pe soţie în pat cu amantul şi a chemat toată familia ca s-o batjocorească

Tuesday, 11 June 2019, 18:44 Sursă: REALITATEA.NET

Alicia devenise tot mai distantă de soţul ei, tot mai rece. Vorbea la telefon codificat şi trimitea sms-uri toată noaptea. Când Matt o întreba cu cine discută, ea amintea de o colegă de la muncă. Chiar şi când spunea că merge la cumpărături banale, pentru cină, Alicia lipsea şi câte 2-3 ore. Matt era convins că nevasta lui are un amant.

Bărbatul încerca să o prindă pe partenera lui în "flagrant". Dar nu ştia cum. Se apropa ziua de naştere a soţiei şi i-a propus acesteia o petrecere. Alicia l-a refuzat, pe motiv că n-are chef, ba mai mult, l-a convins pe soţ să meargă într-o excursie cu prietenii lui, iar ea să rămână acasă. Matt a fost de acord, dar avea un plan.

A sunat toate rudele şi le-a spus că organizează o petrecere-surpriză pentru Alicia. A adunat familia, iar de ziua femeii, când ea credea că soţul e plecat cu prietenii, Matt a cu neamurile în casă, cărora le-a spus că soţia lui nu se simte prea bine, dar nu şi ce bănuieşte, şi a urcat la etaj. A deschis uşa dormitorului, iar toată familia a stricat SURPRIZĂ! Ce au văzut? Alicia era în pat cu amantul.

În acel moment, femeia a început să plângă, mama ei la fel, alte rude au început să râdă, iar Matt avea un rânnjet mare pe faţă. Ştia ce are de făcut: să divorţeze.

Povestea cazului în imagini, în Galeria Foto.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN