Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

A lăsat mașina parcată și a plecat. Când s-a întors a rămas mut de uimire. Totul a fost filmat!

Monday, 22 April 2019, 16:23 Sursă: REALITATEA.NET

În clipul video de 22 de secunde vedem un sedan Tesla parcat într-un garaj subteran și în scurt timp vedem cum iese fum din caroserie, apoi explodează în flăcări. Lângă mașină se afla și un Audi, dar nu este clar dacă acea mașină a fost avariată.

Ce reații au avut oamenii după ce Tesla a explodat într-un garaj

Bineînțeles, deținătorii de Tesla au cerut o explicație. "Nu vrem să ne pune în pericol siguranța. Nu este ceva ce vom tolera. Cum se poate să explodeze așa de repede!", a spus un utilizator pe Weibo.

Altul a concluzionat că "ceea ce am învățat din acest video este că nu trebuie să parchez niciodată lângă un Tesla".

"Am trimis o echipă la fața locului și vom ajuta autoritățile să determine ce a cauzat acestă explozie. Din ce știm, nimeni nu a fost rănit", au declarat reprezentanții Tesla din China.

Acest eveniment apare la doar o săptămână după ce un alt model Tesla a luat foc în garajul unui american. Automobile Tesla care au luat foc au mai fost, dar acele modele se aflau în mers sau explozia a avut loc după un accident, dar niciodată când mașina era parcată.

De asemenea, acest video apare în contextul în care Tesla și-a crescut investițiiile în China, cea mai mare piață de desfacere pentru companie, după SUA. Aici, Tesla a demarat construcția unei fabrici Gigafactory în Shanghai, prima fabrică auto din China deținută de străini.

Cei de la Tesla speră ca fabrica să fie gat să scoată mașini până la sfârșitul acestui an. Acolo se vor produce Tesla Model 3 și Tesla Model Y pentru piața chineză. Obiectivul este acela de a produce 500.000 de automobile în fiecare an în acestă fabrică.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN