Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Zodiile norocoase ale lunii martie. Tu te numeri printre ele?

Wednesday, 28 February 2018, 12:41 Sursă: REALITATEA.NET

GEMENI

Luna martie vine pentru tine cu o veste neașteptat de bună din partea unui prieten care își dorește să te ajute profesional. Poate fi vorba despre un loc de muncă pe măsura competențelor tale sau poate o oportunitate de a pleca în altă țară.

RAC

Majoritatea zilelor din luna martie vor fi norocoase pentru tine! Este posibil să ai parte de un câștig substanțial sau de o surpriză din partea familiei. Poate fi vorba despre un lucru pe care ți-l doreai de mult timp, dar pe care încă nu ai avut ocazia să îl obții. De asemenea, ai noroc și în dragoste, acolo unde persoana iubită îți va oferi înțelegere și multă afecțiune.

SCORPION

A venit momentul să fii tu soarele pe strada ta și să luminezi fiecare loc în care mergi. Încă din primele zile, zâmbetul îți va reveni pe buze la aflarea unei vești care te-a ținut în tot acest timp cu sufletul la gură. Poate fi vorba despre nașterea unui copil.

SĂGETĂTOR

Primăvara îți aduce succes într-o nouă carieră, acolo unde poți spune că ai dat lovitura. Te bucuri de sprijinul financiar al familiei, care nu te va lăsa la greu cât te vei acomoda cu noua viață.

PEȘTI

Vei reuși să îți îmbunătățești relația cu partenerul, dar și cu cei apropiați și vei mai elimina din emoții. Parcă începi să fii mai dezinvolt de la începutul primăverii și parcă ai mai mult curaj să faci numai ceea ce îți place.

 

 

sursă: clickpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL