Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodiile care iubesc necondiționat. Te afli printre ele?

Friday, 16 March 2018, 12:07 Sursă: REALITATEA.NET

TAUR

Deşi eşti o persoană destul de introvertită, când vine vorba de a-ţi apăra persoana iubită, faci totul pentru a reuşi. Eşti un om devotat, care se îndrăgosteşte foarte repede şi iubeşte cu pasiune. Îţi place să îl încurajezi pe cel de lângă tine şi să verifici mereu dacă e bine.

RAC

Îţi place să îi oferi partenerului de viață un confort din toate punctele de vedere, fără a cere nimic în schimb. Eşti o persoană sentimentală, care se dăruieşte complet când vine vorba de iubire.

FECIOARĂ

Deşi eşti o persoană destul raţională chiar şi în viaţa de cuplu, dacă se întâmplă să te ataşezi total de cel drag, nu mai poţi da înapoi. Ai tendinţa să îl aperi de tot ce ar putea fi periculos pentru el, ba chiar să îi interzici să mai facă unele lucruri, doar pentru a nu exista posibilitatea de a-l afecta.

SCORPION

Ţii foarte mult la loialitate, de aceeea, omul de lângă tine trebuie să îţi demonstreze că merită pe deplin afecţiunea ta. Dacă îţi câştigă încrederea, vei face orice pentru a-l proteja, chiar şi împotriva familiei tale, dacă e nevoie. În cuplu, este cunoscut faptul că tu deţii controlul.

VĂRSĂTOR

Nu te îndrăgosteşti foarte des, însă atunci când o faci, îţi doreşti să fie pentru totdeauna. În timp, partenerul va beneficia de protecţia ta şi de ajutorul tău în orice privinţă. Astfel, îți place ca cel de lângă tine să evolueze prin intermediul sfaturilor tale.


sursă: clickpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL