Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo pentru weekend

Friday, 05 April 2019, 07:46 Sursă: REALITATEA.NET

Vântul va avea intensificări, cu rafale ce pot depăși 55...60 km/h în Banat și 70...80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali, însă local și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 22 de grade. Izolat se va forma ceață.

Si in Bucuresti vremea se va încălzi ușor. In jur de 2 grade dimineata si 18...19 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei iar vântul va avea temporar intensificări.

SÂMBĂTĂ vremea va fi caldă în regiunile intracarpatice și în general normală din punct de vedere termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest și nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 23 de grade, cu cele mai mici pe litoral si cele mai mari, in regiunile intracarpatice, iar in estul Transilvaniei vor fi condiții de brumă.

In Bucuresti, vremea va fi normală din punct de vedere termic. 3…5 grade dimineata si 17...18 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea temporar intensificări,pe parcursul zilei.

DUMINICĂ, vremea va fi caldă în vest și nord-vest și în general normală termic în celelalte regiuni. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în jumătatea de sud și pe arii restrânse în restul țării. Vântul va avea local intensificări, cu precădere în Banat, Dobrogea, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12...13 grade pe litoral și 23...24 de grade in Campia de Vest.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări și, mai ales catre seara, va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Dimineata, 3…5 grade si la amiaza, în jur de 19 grad


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL