Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viorica Dăncilă, o nouă vizită surpriză în afara țării. Unde aterizează miercuri

Tuesday, 30 April 2019, 19:45 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dăncilă se va afla, miercuri şi joi, în vizită în Polonia, pentru Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, dar şi pentru a participa la ceremonia comemorativă de la Birkenau.

La conferinţa de miercuri vor fi prezenţi prim-miniştri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia şi Ungaria, arată un comunicatul Executivului.

Viorica Dăncilă va avea şi o întâlnire bilaterală cu omologul său polonez.

Cel de-al doilea segment al vizitei Viorică Dăncilă se va desfăşura în data de 2 mai şi constă în participarea prim-ministrului României la Marşul Internaţional al Vieţii, eveniment educaţional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanţei de la Auschwitz la Birkenau.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunităţii internaţionale, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai cultelor religioase, organizaţii de studenţi şi copii.

Alături de delegaţia oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, la acest eveniment vor mai participa David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România şi Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinte şi fondator al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România.

Viorica Dăncilă, schimbare bruscă de look. Cum a apărut la întâlnirea cu ambasadoarea Chinei


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL