Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Informații care aruncă în aer serviciile! Dezvăluirile unui fost ofițer SRI despre întâlnirea Coldea-Negulescu

Sunday, 27 September 2020, 15:19 Sursă: Realitatea Plus

Aflați în vârful sistemului în decembrie 2015, mai marii DNA și SRI s-ar fi întâlnit într-un loc ferit de ochii lumii, la adăpostul liniștii din Strejnicu, județul Prahova.

”S-a sărbătorit, cu ghilimelele de rigoare, un bilanț comun între DNA, Serviciul Teritorial Ploiești, cu participarea conducerii centrale... au fost Negulescu Mircea și Coldea Florian, Laura Codruța Kovesi, generalul Ciocârlan, Onea, care era de aici, din Prahova”, povestește Florea. 

Înaintea întâlnirii, localul ar fi fost verificat în amănunt, mai spune ofițerul SRI. 

”Au făcut verificări timp de săptămână, cu control antiterorist, și a fost păzit localul timp de o săptămână ca să nu fie suprize, să fie înregistrați, să vină cineva să le perturbe activitatea. La acea vreme, cine putea să își închipuie că se va afla în presă?! În plus de asta, era în culmea puterii statului paralel. Deși era un bilanț, în realitate n-a fost un bilanț, a fost o activitate de socializare. Adică, după atâta muncă, meritau să iasă și ei în comună la un șpriț, la o friptură, dacă îmi aduc bine aminte cred că au avut și lăutari, pentru a marca momentele. Din punct de vedere legal, nu este interzis. Din punct de vedere moral și al eticii profesionale, ar trebui să fie”, mai spune Florea.

Reprezentanții localului nu au vrut să ofere un punct oficial de vedere.

Dezvăluirile lui Florea pun sub semnul întrebării afirmațiile fostului număr doi din SRI despre Mircea Negulescu, transmite Realitatea Plus. Florian Coldea a declarat că nu l-a întâlnit niciodată pe Mircea Negulescu, care susține însă contrariul. 

Reamintim că, la începutul lunii, Coldea a fost audiat ca martor la Secția Specială într-un dosar în care este vizat fostul procuror DNA Negulescu. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL