Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste bună pentru călători! Trenul de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord va circula din decembrie

Wednesday, 04 November 2020, 11:32 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”Așa cum bine știți, în această perioadă se realizează testele dinamice pentru acest obiectiv. Estimăm că recepția acestui obiectiv se va realiza în intervalul 2 - 4 decembrie. Punerea în funcțiune cu călători se va realiza odată cu noul mers al trenurilor - 12 decembrie 2020. În acest moment, CFR Infrastructură, care este proprietarul infrastructurii, primește solicitări de trasă, ei vor analiza câte solicitări au. Cert este că 19,5 km, din care 7,8 km linie dublă, plus acest racord nou, în condiții normale, ar trebui să fie parcurs între 15 și 17 minute”, a anunțat Bode. 

Ministrul a precizat că intervalul de timp între plecări va fi stabilit când se va ști exact câți operatori vor fi pe acest traseu.

”Vom vedea la momentul imediat ce vom avea toate solicitările inventariate câți operatori vor opera pe acest traseu și atunci vă vom spune exact la ce interval de timp va pleca un tren din Gara de Nord, respectiv Otopeni”, a adăugat Bode, citat de realitateadeilfov.netAlte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL