Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unde va fi mutată temporar secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț, după incendiul devastator soldat cu 10 morți

Saturday, 21 November 2020, 16:16 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Secția va funcționa în spațiul respectiv până se va termina pandemia. 

”Astăzi, 21 noiembrie, am continuat întâlnirile cu factorii de decizie, pentru a identifica soluția cea mai bună referitoare la spațiul în care va funcționa Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, până va trece pandemia. În prima parte a zilei m-am întâlnit cu reprezentanții ISU, DSP, ai proiectantului clădirii Nefromed și doamna manager interimar de la Spitalul Județean și am convenit că spațiul cel mai potrivit pentru amenajarea ATI este în clădirea unde funcționează Nefromed.

Am mers cu toți cei care au participat la discuții în spațiul respectiv pentru a stabili ce modificări urgente trebuie făcute, astfel încât să corespundă din punct de vedere al reglementărilor DSP și ISU”, a declarat Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. 

Aparatura pentru ATI va fi asigurată de la Spitalul Modular Covid din Lețcani, întrucât cea din Spitalul Județean este blocată în cadrul anchetei desfășurate în urma incendiului devastator din 14 noiembrie, transmite realitateadeneamt.net

Citește și: ”Noi detalii din ANCHETA privind tragedia de la Neamț: Audieri de martori. Cercetările vizează săvârșirea infracțiunilor de UCIDERE din culpă”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL