Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un spital se va construi în capitală pe terenurile MAPN

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

În zona în prelungirea Ghencea din Capitală s-ar putea începe construcţia unui nou spital de urgenţă. Prefectura Capitalei negociază de aproximativ şase luni cu Ministerul Apărării Naţionale pentru preluarea mai multor terenuri din Bucureşti pe care se află unităţi militare dezafecatate.

Pe lângă construcţia unui nou spital de urgenţă autorităţile mai vor să înfiinţeze în fostele unităţi militare şase puncte de plecare pentru unităţile SMURD şi pomieri, care vor fi administrate în comun de prefectură şi MAPN. Protocolul de predare al terenurilor va fi semnat la sfârşitul acestei luni de către ministrul apărării, Theodor Meleşcanu şi noul prefect al Capitalei, Cătălin Deaconescu.

"Suntem în negocieri cu MAPN de vreo 6 luni intens. Avem două proiecte, unul pentru realizarea unui spital de urgenţă în Bucureşti în zona de vest. Vrem să înfiinţăm şi să administrăm în comun anumite spaţii este vorba de spaţii pentru SMURD şi ISU. Vreau să cer spaţii în zone cât mai mărginaşe ale oraşului pentru că zona centrală este acoperită de ambulanţă", a declarat Cătălin Deaconescu, prefectul Capitalei.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL