Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un alt bărbat care a amenințat Poliția a fost REȚINUT

Sunday, 26 April 2020, 17:39 Sursă: Realitatea.NET

Pe 20 aprilie, DGPMB, ca urmare a unor videoclipuri apărute în spaţiul public prin care un bărbat ameninţa cu acte de violenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 24, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Sursa citată arată că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică şi incitare la ură sau discriminare.

DGPMB arată că, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, poliţiştii delegaţi în cauză l-au depistat duminică pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secţiei 24.

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie", informează sursa citată. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-27 08:49:43
Robert Leontin

Dacă ma beseșc oare am COVID19?, Pana la urma a trecut gripa normala, o sa treacă și perioada cu alergiile de la polen, o sa mai inventați voi ceva simptome comune altor alergii, dacă te constipi ai virus, dacă strănuti ai virus, dacă te duci prea des la toaleta ai virus, dacă te caci ai COVID19.... Și lista continua. OPRIȚI-VĂ trădători de neam și tara, mai bine era pe vremea lui Ceaușescu, HOȚILOR. PSD au furat material, voi furați libertatea și viata oamenilor. Un guvern terorist. Jos cu PNL și Iohanis trădătorul pus de Germania. Oriti defrișările imediat nu de la anu.

Alte articole din: ACTUAL