Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie în Ialomiţa: Un stâlp de înaltă tensiune a căzut peste ei

Monday, 13 July 2015, 18:19 Sursă: REALITATEA.NET

La locul incidentului s-au deplasat pompierii de la descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa. Înainte de sosirea echipajelor de prim-ajutor, ceilalţi muncitori aflaţi în zonă au reuşit să îl scoată pe colegul lor în vârstă de 42 de ani de sub stâlpul de fier, însă acesta era inconştient şi se afla în stop cardio-respirator, scrie ziaruldeiasi.ro.

Paramedicii şi medicii de la ambulanţă i-au făcut timp de 40 de minute manevre de resuscitare, însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul.

Cel de-al doilea bărbat, rănit în urma incidentului, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, el fiind conştient.

Conform unor surse, cei doi erau angajaţi ai unei firme care are contract cu compania ce asigură furnizarea de energie electrică în judeţul Ialomiţa şi făceau lucrări de reparaţii şi întreţinere la reţeaua de electricitate.

Poliţiştii şi specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă vor deschide dosare de cercetare în urma acestui incident.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL