Tragedie în București. Un tânăr s-a înecat în Dâmbovița, altul, aproape de moarte

Wednesday, 19 June 2019, 07:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tragedie, în această dimineață, în Capitală. Un tânăr s-a înecat, iar altul a fost la un pas să-și piardă viața în Dâmbovița, în apropiere de Grozăvești.

Potrivit martorilor, unul dintre bărbați a sărit în apă pentru a salva un tânăr care nu reușea să iasă din râu. Însă chiar el a întâmpinat probleme și nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Martorii și pompierii de la ISU București au intervenit și l-au salvat pe adolescent. Salvatorul a fost găsit însă decedat, după jumătate de oră.

Faptele au fost relatate și de Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov, la Realitatea TV.

”În jurul orei 6 a avut loc prima sesizare referitor la faptul că mai mulți tineri au intrat în râu și unul nu reușește să iasă la mal. Au fost trimiși pompierii, scafandrii și echipaje SMURD. Tânărul de 16 ani a reușit să iasă, a fost ajutat și de alți martori. Cel care a intrat să îl salveze nu a mai ieșit și a fost căutat timp de 30 de minute. A fost găsit, din păcate era decedat și nu s-a mai putut face nimic. Tânărul care a ieșit a fost transportat la spital cu o ușoară hipotermie”, a declarat oficialul ISU.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL