Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traficanți de droguri, reținuți de DIICOT după ce au fost prinși în flagrant

Monday, 07 December 2015, 16:09 Sursă: REALITATEA.NET

Vasile Rareș Răzoare, Mircea Lucian Oacheș și Zoltan Mihai Boroș sunt acuzați de introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Aceștia au fost prinși în flagrant de oamenii legii și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Totodată, procurorii au confiscat aproximativ un kilogram de cannabis, în urma acestei acțiuni. 

“Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la domiciliul inculpatului RĂZOARE VASILE RAREŞ a fost ridicată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis,  iar de la domiciliul inculpatului BOROŞ ZOLTAN MIHAI a fost ridicată cantitatea de 51,56 grame de cannabis (deţinută pentru consum propriu)”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii au arătat că cei doi inculpați au procurat drogurile de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-au comercializat pe raza municipiului Bistrița.

Astfel, Vasile Rareș Răzoare, Mircea Lucian Oacheș și Zoltan Mihai Boroș au fost încarcerați pentru o perioadă de 24 de ore sub săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc.

Suportul de specialitate pentru desfășurarea acestei acțiuni a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale. La activităţi au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și jandarmi.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL