Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trafic restricţionat, sâmbătă, în Bucureşti. Harta zonelor afectate

Friday, 19 August 2016, 21:02 Sursă: REALITATEA.NET

În data de 20 august 2016, începând cu orele 21.00, se va disputa meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti – F.C. Dinamo 1948 București, pe Stadionul Naţional Arena. În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 18:00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, după cum urmează:

- Str. Maior Coravu;
- Str. Vatra Luminoasă între Șos. Mihai Bravu şi Bd. Pierre de Coubertin;
- Bd. Pierre de Coubertin între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion;
- Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;
- Str. Sergent Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională.

Mijloacele R.A.T.B. care circulă pe Str. Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă. Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Rute ocolitoare:
- şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
- bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – bd. Pantelimon.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL