Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Topul zodiilor care devin insuportabile după căsătorie

Wednesday, 23 May 2018, 21:18 Sursă: REALITATEA.NET

Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente va da senzația că se simte în largul lui cu acest angajament, cu această schimbare, sau că ar fi în al noualea cer, pe parcurs însă, își dă seama că este prins în această relație și nativul din Gemeni tot va încearca să-și găsească drumul spre libertate.

Tot ce-i trebuie este destul spațiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste și multă dragoste. Asta-l va face fericit, liniștit și împlinit cu alegerea lui.

Leu

Indiferent dacă, la începutul relației era mai liniștit și pașnic, după căsătorie, lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele, el este cel care “taie și spânzură”, asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-ați cunoscut; orice ați face, el deține autoritatea în casă și el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

Este o persoană greu de manipulat și tot ce trebuie să faceți este să vă obișnuiți sau doar să vă perfecționați în tot ceea ce vă definește pentru a nu-i da motive de pornit discuții în contradictoriu.

Balanța

Veți petrece momente de neuitat la începutul căsniciei. Totul va fi lapte și miere. Chiar dacaănu vă arăta mereu, este un romantic incurabil și tot ce-și dorește e să fiți fericiți împreună. Cu timpul, însă, veți observa că își va face ochi și pentru alte femei, poate doar pentru a le studia, analiza sau compara și nimic mai mult.
Tot ce trebuie să faceți în această situație, pentru a menține relația pe drumul cel bun, este să rămâneți la fel de elegantă și cochetă ca și până acum.

Săgetător

Nativul din Săgetător este o persoană dificilă, fie înainte, fie după căsătorie. Chiar daca v-ați făcut gânduri că se va schimba și poate vă veți baza mai mult pe el, pe stabilitatea pe care v-o poate oferi, v-ați înșelat. Nimic nu se schimbă, nici măcar el. Mai mult, după căsătorie, va găsi noi metode de a vă face să vă simțiți în inferioritate doar pentru faptul că așteptați din partea lui lucruri imposibile, doar pentru că i s-a schimbat statutul social.

Vărsător

Nativul în zodia Vărsător este greu de prins. Dacă ai reușit acest lucru și l-ai făcut să creadă în legalizarea relației voastre, jumătate din drum este parcurs. Nu este persoana care crede în mariaj și nu te aștepta să se implice prea mult sau să te ajute în gospodărie din bunătatea inimii sale.
Cu toate acestea, te va face să zâmbești mereu, este o companie interesantă, care te ține mereu în temă cu tot ce se întâmplă în jurul vostru.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL