Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teodorovici, acuzat de Cîţu că face jocurile Rusiei pe banii românilor

Thursday, 21 March 2019, 14:11 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o postare pe reţelele de socializare, Cîţu se întreabă retoric dacă Eugen Teodorovici este spion rus şi argumentează

"Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici se întâlnea cu preşedintele Băncii Internaţionale de Investiţii (BII). Banca cu sediul la Moscova, controlata de Putin. Romania a ramas actionar al acestei banci infiintate de comunisti iar in 2018 a majorat participatia cu 4 milioane de euro."

Senatorul PNL mai precizează că Rusia ar urma să deţină controlul economic asupra Românei prin Banca Internațională de Investiții, care are sediul la Moscova. Iar în conducerea acestei instituţii a fost numit chiar Teodorovici, în luna noiembrie, la doar o zi după o întâlnire a sa cu președintele instituției - mai precizează Florin Cîţu. "I-am solicitat un punct de vedere ministrului de Finanţe, dar nu am primit încă o reacţie din partea sa", a declarat Cîţu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. 

Eugen Teodorovici nu a oferit, deocamdată, nicio reacţie faţă de scenariul prezentat de Cîţu. În trecut, ministrul Finanţelor l-a acuzat pe senatorul liberal tot de trădarea intereselor naţionale, prin difuzarea de informaţii false.

Toate detaliile le puteţi citi pe Realitatea Financiară.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL