Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tatăl copiilor luați de statul britanic, în lacrimi: ”Sunt în greva foamei. Nu mai pot face nimic”

Monday, 03 July 2017, 21:46 Sursă: REALITATEA.NET

”Cei de la Social Service au intervenit și spus că ne vor ajuta cu parenting, cu tot ce e necesar. Făcând aceste lucruri, era în zadar. Scopul lor era să dea acei copii în adopție. Eu aflasem la jumătatea procesului că voi pierde. Pe perioada aceasta am fost lăsat să-mi vizitez copiii o oră pe săptămână. În decembrie am pierdut procesul. După proces, copiii plângeau”, a spus bărbatul înlăcrimat.

Florin Barbu susține că în prezent se luptă cu ”morile de vânt”, adică el nu a putut să își recupereze copii indiferent de modalitatea de atac pe care a utilizat-o.

”Eu mă lupt acum cu morile de vânt. Orice am făcut, în acești trei ani de zile nu am reușit. Copiii mei sunt tot acolo. Am primit sute de promisiuni. Nu am fost lăsat să vorbesc cu copiii mei la telefon. Am cerut ambasadorului Marii Britnaii să vorbesc cu ei la telefon”, a continuat omul care se află în cea de-a 16-a zi de grevă a foamei.

”În acea perioadă nu ne înțelegeam bine și au considerat că copiii sunt mai mult în siguranță cu ei. Ei au spus că divergențele dintre mine și soție afectează copiii”, a mai adăugat bărbatul.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL