Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surse: Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, e în moarte cerebrală

Wednesday, 08 March 2017, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

Vasile Turcu a fost ţinut în viaţă, din momentul internării, doar de aparate. Starea lui s-a înrăutăţit odată cu trecerea timpului, iar azi omul de afaceri se află în moarte cerebrală.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu a ajuns, miercurea trecută, în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui rămânând, însă, critică.

Surse judiciare au precizat că omul de afaceri a fost găsit în stare de inconștiență de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure în sala de gimnastică de la subsolul propriei case.

Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

În 2013, potrivit Forbes, Turcu a ajuns pe poziția 169 de pe 111, cu o avere estimată la 24 de milioane de euro. În anul 2010, averea lui Turcu era estimată la 130-135 de milioane de euro, fiind al 57-a cel mai bogat om din România. 

În anul 2004, pe 7 februarie, Vasile Turcu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Meritul cultural în grad de ofițer. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL