Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

STS a trimis poliţia la 3 adrese greşite, în cazul fetelor dispărute în casa taximetristului

Friday, 26 July 2019, 13:19 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit surselor, una dintre fete a reusit sa sune la 112 in timp ce era in casa sechestratorului. A dat detalii despre locul unde se afla dar, din pacate, nu a putut fi localizată și salvată. STS, la fel ca in cazul avionului prabusit in Apuseni, nu a putut să o localizeze. A dat politiștilor o rază mult prea mare și trei adrese complet greșite. Ba mai mult, acum STS refuză să spună când a fost dat apelul la 112.

Citiţi şi:

L-au reţinut pe principalul suspect în cazul fetelor dispărute: Gheorghe Dincă, zis George "Popicu"

În cele din urma, anchetatorii au ajuns la casa suspectului din Caracal, pentru ca fata avea un telefon performant, pe care era activata localizarea prin GPS. Polițiști și criminaliști trimiși inclusiv de la București sunt acum la casa suspectului. Un bărbat de 65 de ani suspectat că ar fi vinovat de dispariția fetelor.

Adolescentele au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Minorele se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată. Bâlbaielile autorităților nu se opresc aici. Politia vorbește de două victime, cele doua adolescente dispărute, în timp ce parchetul Tribunalul Olt - despre una singura, rspectiv minora disparuta acum doua zile.

Citiţi şi:

Cazul fetelor dispărute din Caracal. Descoperire MACABRĂ în casa posibilului criminal


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL