Schimbarea anunţată de RATB ce vizează bucureştenii

Saturday, 09 April 2016, 16:53 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru aceasta, călătorii trebuie să urmărească mesajele trimise de pe contul de Twitter al RATB @Clienti_ratb (adresa de Internet http://twitter.com/Clienti_ratb).

RATB a mai creat un cont de Twitter (http://twitter.com/RATB_), destinat instituţiilor, companiilor sau organizaţiilor interesate de activitatea Regiei.

Tot de la 9 aprilie, operatorul bucureştean de transport va lansa pe website-ul propriu secţiunea de dezbateri intitulată Forum (www.ratb.ro/forum), unde cei interesaţi se pot înscrie şi pot transmite mesaje, sugestii sau pot discuta diverse subiecte. Forumul va fi, totodată, o platformă importantă de dezbatere publică a deciziilor pe care RATB le va lua.

Accesul la aceste servicii se face în mod foarte uşor de pe versiunea de mobil a website-ului www.ratb.ro, precum şi de pe varianta de desktop. Ele fac parte dintr-un pachet mai larg de măsuri, prin care RATB doreşte să ofere, în limita bugetului restrâns, servicii de calitate şi să îşi dovedească ataşamentul faţă de clienţii săi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL