Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şapte bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de şantaj, REȚINUȚI, după descinderile la interlopii din Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman

Thursday, 17 September 2020, 23:11 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

"În urma activităţilor de astăzi, poliţiştii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor: 24 arme albe (cuţite, macete, săbii) şi 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft, precum şi sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD şi 8.020 de lire sterline. De asemenea au fost ridicate şi bijuterii din aur. În cauză au fost reţinuţi 7 bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de şantaj", precizează sursa citată.

Joi dimineaţă, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, au pus în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 

Au fost trase focuri de armă în timpul unor percheziții de amploare desfășurate joi în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman. Mascații au descins la mai multe adrese, vizați fiind mai mulți bărbați dintr-un clan cunoscut în lumea interlopă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL