Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a stins o legendă a fotbalului mondial și argentinian. Tomas Carlovich, mort din cauza unor răni suferite

Friday, 08 May 2020, 19:09 Sursă: Realitatea.net

"A fost idolul nostru. Suntem foarte emoţionaţi. (...) Este adevărat că devenise un mit", a declarat Eduardo Bulfoni, preşedintele lui Central Cordoba, club pentru care Carlovich a jucat în mai multe perioade, scrie AGERPRES.

Atacul asupra fostul mijlocaş, în vârstă de 74 de ani, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în provincia centrală Santa Fe. Juan Carlos ''Tate'' Lescano, fost coleg cu Carlovich la Central Cordoba, a povestit cum i-a sărit în ajutor acestuia, care a fost lovit în cap de un tânăr, a căzut şi s-a izbit cu capul de pavaj. ''Când am ajuns la el, era cu ochii deschişi, dar inconştient. A fost tot timpul inconştient până l-au dus la spital'', a spus Lescano.

Carlovich era considerat un simbol pentru fotbalul din provincia Santa Fe. Deşi a evoluat în cea mai mare parte a carierei la echipe de divizie inferioară, el a fost foarte apreciat de figuri ilustre ale fotbalului argentinian, printre care Diego Maradona. Acesta i-a trimis recent un tricou cu mesajul ''Trinche, ai fost mai bun decât mine!''.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL