Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Thursday, 31 August 2017, 20:12 Sursă: REALITATEA.NET

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să promoveze Bacalaureatul până acum au susţinut, săptămâna trecută, probele scrise şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română, iar în acestă săptămână au avut loc probele de competenţe digitale şi cele într-o limbă străină, iar primele rezultate vor fi afişate pe 1 septembrie.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, vineri, 25 august, are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, iar pe 28 august va fi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B. Iar pe 29-30 august, este programată evaluarea competenţelor digitale - proba D, urmând ca pe 30-31 august, vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Subiecte BAC 2017. Consultă subiectele şi baremul la ROMÂNĂ BAC 2017 sesiunea de toamnă

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Conform metodologiei de examen, rezultatul obţinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competenţă corespunzător grilei aprobate la nivel naţional: experimentat, avansat şi mediu. Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una din probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale se consideră că nu a susţinut proba.

Luni, 21 august, candidaţii au susţinut proba scirsă la limba română, urmată, miercuri, de cea obligatorie de profil, adică, la istorie sau matematică, iar joi, 24 august, au dat proba la alegere în funcţie de profil şi specializare.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Subiecte BAC 2017 Matematică M1, M2, M3. Iată ce au primit elevii la sesiunea de toamnă la MATE

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Conform datelor centralizate de către Ministerul Educaţiei, peste 39.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2017.

„Pentru susţinerea examenului în a doua sesiune s-au înscris 39.435 de absolvenţi de liceu. Dintre aceştia, 24.690 de candidaţi provin din promoţia curentă, iar 14.745 de candidaţi provin din seriile anterioare. În funcţie de forma de învăţământ absolvită, cei 39.435 de elevi înscrişi (din toate promoţiile) sunt distribuiţi astfel: 37.138 - zi, 1.036 - seral şi 1.261 - frecvenţă redusă. Precizăm că în prima sesiune au fost declaraţi respinşi 34.690 de candidaţi (din toate promoţiile)”, au anunţat reprezentanţii Ministerului.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Primele note, pe 1 septembrie

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Afişarea primelor rezultate va avea loc în 1 septembrie, până la ora 16,00, iar elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii între orele 16:00 -20:00. Între 2 şi 5 septembrie vor fi rezolvate contestaţiile, iar în 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Ce fac dacă nu iau Bac-ul? Întrebarea la care mulţi tineri caută un răspuns. Idei care te pot ajuta

Anul trecut, rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de Bacalaureat a fost de 24%, un rezultat apropiat cu cel din anul 2015, când promovabilitatea a fost de 24,1%.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Rezultatul obţinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competenţă corespunzător grilei aprobate la nivel naţional: experimentat, avansat şi mediu. Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una din probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale se consideră că nu a susţinut proba.

SUBIECTE şi BAREME BAC 2017 toamnă: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică

Nu este permis accesul candidaţilor în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Condiţii de promovare la BAC 2017

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

a) susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale

b) susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea

c) obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Subiecte ISTORIE toamnă BAC 2017. Consultă subiectele şi baremul la Istorie Bacalaureat 2017

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Afişarea primelor rezultate (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00) au loc în data de 1 septembrie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 6 septembrie.

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații.” Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații. 

Rezultate BAC 2017 toamnă Bucureşti. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Rezultate BAC 2017 toamnă TIMIŞ. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat 

Rezultate BAC 2017 toamnă CONSTANŢA. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Rezultate BAC 2017 toamnă CLUJ. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Rezultate BAC 2017 toamnă BRAŞOV. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat 

Rezultate BAC 2017 toamnă MUREŞ. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Rezultate BAC 2017 toamnă IAŞI. Scrie numele AICI şi află ce notă ai luat

Restul notele la BAC 2017 toamnă le găseşti pe bacalaureat.edu.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL