Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Repetiții pentru parada de 1 Decembrie și restricții de trafic, duminică în București

Sunday, 27 November 2016, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

Până la orele 16, traficul rutier este restricţionat total între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, precum şi pe arterele care converg către acestea.

De asemenea, dinspre DN1, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, traficul rutier este restricţionat în pasajul Pieţei Libere, acesta fiind deviat pe breteaua din dreapta spre Piaţa Montreal. 

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Apărării Naționale (MApN), “peste 3.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informaţii, cu peste 300 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa joi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti”.

Militarii străini vor fi din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Italiană, Republica Federală Germania, Republica Moldova, Republica Polonă, Republica Slovacă, Spania și Statele Unite ale Americii.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL