Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, autodenunţ: "Da, l-am avertizat pe Sorin Oprescu că va fi arestat"

Monday, 21 September 2015, 21:24 Sursă: REALITATEA.NET

"Da, l-am avertizat pe Sorin Oprescu. E doar o mostră. L-am avertizat public, în emisiuni. În rest spre dezamăgirea unora nu-l cunosc personal. Face parte din puţinii politicieni de rang înalt cu care nu am dat nas în nas niciodată. Cu Sorin Oprescu nu am băut niciodată, m-am întâlnit de 2-3 ori în spaţiul public. Niciodată doar eu cu el. Le-am spus public acelaşi lucru şi lui Gruia Stoica şi lui Dan Radu Ruşanu şi Carabulea. Şi în cazul în care domnul Mişu Negriţoiu va ajunge la beciul domnesc va fi mai uşor pentru că are cine să vină, am înţeles că s-a căsătorit cu o soţie de 40 de ani.

Legat de domnul Oprescu, am văzut pe unii care îşi freacă mâinile de bucurie. Marele Oprescu spune tot. Eu m-aş bucura să spună tot. Ar fi spus în instanţă că l-am avertizat că va fi arestat. Când a fost luat Moni Wigler, era o chestiune de timp până va fi arestat şi Oprescu. Eu doresc să mă autodenunţ public. L-am avertizat pe primarul general că o să încurce. Îi dădeam informaţiile în direct, pentru că dezvăluiam furăciunile, dezvăluiam că a închiriat sediul primăriei la care era acţionar. Au plătit chirie de 11 milioane şi puteau cumpăra clădirea cu 9 milioane. O sumă colosală, aproape 250 de mii de euro pe lună- chirie.

Voi continua investigaţiile şi fac dezvăluiri în continuare.

Săracul Cozmin Guşă a fost băgat degeaba în lumea asta. L-a băgat Sorin Oprescu şi pe Guşă, deşi el nu vorbeşte de 2-3 ani cu individul ăsta. Oprescu a încercat că a zis că e televiziunea lui Guşă.

Nu ne opreşte nimic. Cu siguranţă că reacţia doctorului bătrân şi depravat ascunde o frustare uriaşă, că Jocuri de Putere dezvăluie despre caracatiţa din Primărie.", a spus Rareş Bogdan.

"Ce îi transmit eu doctorului? Pregăteşte patul pentru odraslă pentru că va veni să îţi ţină de urât. Sper ca înainte de Mirciulică să ajungă directorii din primărie care formează caracatiţa. Toate dovezile pe care le aveţi aduceţi-le aici la Realitatea TV", a mai spus Rareş Bogdan. 

Oprescu a susţinut că mai multe persoane, între care Rareş Bogdan, i-ar fi spus că va fi arestat

Jurnalistul Realitatea TV a scris despre același subiect și pe pagina sa de Facebook:

Acuma că a fost descoperită gaura de la covrig, vă anunţ că voi continua investigaţiile şi fac următoarele dezvăluiri:

1.în orice triunghi dreptunghic, suma pătratelor catetelor este egală cu pătratul ipotenuzei

2.Orice corp îşi menţine starea de repaus sau de mişcare rectilinie uniformă atât timp cât asupra sa nu acţionează alte forţe sau suma forţelor care acţionează asupra sa este nulă.

3.presiunea totală în lungul unei linii de curent într-un fluid incompresibil şi lipsit de vâscozitate, aflat în curgere staţionară, este constantă

Cu siguranta, reactia perversa a Doctorului batran si depravat al Capitalei ascunde si frustrarea uriasa a omului care a vazut ca Realitatea TV, mai ales “Jocuri de Putere”, respectiv subsemnatul nu am ezitat sa prezentam faptele de vitejie ale caracatitei coordonate de Oprescu senior si junior in momentul in care 80 la suta din presa incerca sa il spele. ...Unii dintre ei amintindu-si probabil de contractele grasute incasate prin marinimia penalului de la primarie. Dar ce mai conteaza? Orice ar zice penalul arestat din beci nu conteaza! Primarul-spaga nu se poate lauda ca a baut nici macar o cafea sau un pahar cu apa in acelasi spatiu cu mine in afara celor doua editii ale emisiunii „Jocuri de Putere” in care a fost invitat in cei 3 ani de cand, prin sprijinul dvs, al telespectatorilor si ascultatorilor realizez aceasta productie video de mare audienta in Capitala.

Deci doctorul poate miorlai cat doreste, nimeni n-o sa-l scoata din Beciul Domnesc atata vreme cat exista probe concludente ca a fost un spagar titrat.

La revedere, doctore, pregateste-te te rog sa-ti astepti si odrasla, care va veni cu siguranta in curand sa-ti tina de urat! Personal, sper ca inaintea odraslei sa ajunga langa tine reprezentantii de la varf ai caracatitei din primarie, sefii de directii care vad ca deocamdata par ca rasufla usurati. Sper ca doar deocamdata!

PS ....si inca ceva, sa nu uit, INTELEG rapid semnalele, nici o problema, nimic nu ma poate face insa sa stau pe burta si mai ales in umbra chiar daca unii isi doresc asta smile emoticon Numai bine tuturor si ...avem loc toti pe teren, fara faulturi grosolane va rog smile emoticon


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL