Radu Banciu, anunț-șoc! Renunţă la emisiunea de la B1 TV după 8 ani

Sunday, 07 July 2019, 19:30, Sursă: REALITATEA.NET

Radu Banciu a anunţat că emisiunea "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

Adaugă părerea ta

Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV, a declarat că emisiunea se va încheia în curând. Realizatorul în vârstă de 49 de ani a adăugat că decizia îi aparţine în totalitate şi „nu poate să fie schimbată de nimeni“.

Anunţul a venit după ce Banciu a citit în emisiunea din 4 iulie o scrisoare primită de la un fan din SUA. "Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză, iertată-mi fie exprimarea, a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Ca să nu lungesc, vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa, adică imparţiali şi oneşti", scria un telespectator.

Radu Banciu a rostit apoi următoarele cuvinte: "Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa, pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte.

Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina. Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni.

O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“.

Emisiunea de revista presei "Lumea lui Banciu" este difuzată de B1 TV din 2011. 

Alte articole din: Ultimele Stiri