Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest în faţa spitalului din Arad: "Nici în Africa nu mai este aşa!"

Wednesday, 08 March 2017, 14:34 Sursă: REALITATEA.NET

Cei aproximativ 30 de părinţi adunaţi în faţa spitalului din Arad spun că acţiunea lor e o formă de protest faţă de atitudinea nepăsătoare a cadrelor medicale şi faţă de condiţiile din unitatea medicală, mai ales cele din Secţia de Boli Infecţioase Copii.

O mamă a povestit că în perioada în care a fost intrnată cu copilul ei, ore întregi secţia a fost goală. "Toţi copiii varsă în toate direcţiile, nimeni nu curăţă, este ceva de nedescris", a spus o mămică.

"Nu am fost deranjată o secundă de faptul că era plin de rugină, plin de mizerie, gândaci alergau pe mine. M-a deranjat în principal actul medical care după parerea mea nici în Africa nu se face un asemenea act medical", a spus altă mamică.

"Ce condiţii? De ultimă jenă, mizerie...am stat cu trei copii într-un pat şi eu pe un scaun aproape 7 zile", a precizat o altă femeie.

La un moment dat, în mijlocul părinţilor a ajuns şi şefa spitalului. "S-a demarat deja o anchetă, vrem să ştim cum s-au derulat toate evenimentele, să identificăm cum s-au derulat deficienţele în ceea ce priveşte comunicarea personalului medical cu părinţii copiilor şi cu pacienţii în general şi să găsim măsuri", a spus Corina Crişan, director interimar al spitalului din Arad.

În cele din urmă, părinţii au mers într-o sală de şedinţe a spitalului pentru a discuta cu managerii despre problemele întâmpinate. Conducerea Consiliului Judeţean Arad, care are în subordine spitalul, a cerut efectuarea unei anchete şi tragerea la răspundere a angajaţilor.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL